2. 9. 2014 admin

Novinky školního roku 2014/2015

Vážení rodiče, milí žáci současní i budoucí!

Nový školní rok 2014/2015 přináší dvě zásadní změny v umělecké výuce proti minulým rokům. Nápady, které uzrávaly několik let se nyní podařilo zrealizovat. První z nich je založení Pěveckého sboru. Výuka se koná každý pátek od 13:30 a je dosud přihlášeno 16 žáků. Můžeme však přibírat ještě další. Sbor vede paní učitelka Karolína Kučerová a má pro vás připraveno mnoho pěkných písní a zajímavou kolektivní práci při jejich přípravě.

O nový vzdělávací studijní zaměžení „Multimédia – hudba, zvuk, foto, video“ zatím projevilo zájem 10 žáků. Rozvrh tohoto předmětu je stanoven na pondělí od 16:00. K dispozici jsou nové počítače, fotoaparát, kamera, počítačové programy – pomocí nichž budou vznikat „malá umělecká dílka“ fotgrafie, klipy, filmy, zvukové nahrávky aj. Předpokládá se dokoupení potřebného technického vybavení.

U obou těchto nových oborů je stanoveno školné pouhých 200,- Kč za půl roku. Neváhejte tedy a zaplňte poslední volná místa za zaváděcí cenu a vyzkoušejte něco nového. Přijímací řízení probíhá přímo u pedagoga v termínu výuky.

PŘIHLAŠTE ŽÁKA

PŘIHLAŠTE ŽÁKA

vyplněním jednoduchého formuláře